Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Personal

Här hittar du information om oss som jobbar på fritidsgården Fenix & Freja

Bild på Annika, verksamhetschef för fritidsgårdarna i Älmhults kommun

Annika Holmkvist, Fritidsgårdschef

E-post: annika.holmkvist@almhult.se

Telefon: 0476 64 24 23

...

Mia

Marie Sandberg, Fritidsledare

E-post: marie.sandberg@almhult.se

Jag heter Marie men alla kallar mig för Mia, gör som du vill! Jag började jobba här i september 2019. Jag tycker om aktiviteter och har massor av idéer, alltid!

Hanna

Hanna Holmberg, Fritidsledare

E-post: hanna.holmberg@almhult.se

Hej, jag heter Hanna Holmberg och är 25 år gammal. Jag arbetar som fritidsledare på fritidsgårdarna Fenix och Freja, och det har jag gjort det sedan januari 2017. Jag är uppvuxen i en liten by 1,5 mil utanför Älmhult och bor fortfarande kvar där, fast nu tillsammans med min man, dotter, hund och katt. Jag älskar att arbeta med människor, men brinner extra för arbetet med ungdomar. Jag vill vara en trygg vuxen och förebild som ger ungdomarna en trygghet att växa och skapa sin egna väg för att stärka sin egna självkänsla.

John Kraft

John Kraft, Fritidsledare

E-post: John.andersson-kraft@almhult.se

Jag är 29 år och bor i Diö! Från början kommer jag från Växjö. Jag har gått fritidsledarutbildningen i Gamleby (Examen 2018).

Jag jobbar mestadels på Fritidsgården Freja där min målsättning är en trygg mötesplats och fritidscenter för alla 16-19-åringar i kommunen. Jag vill inte bara att Freja ska vara ett ställe där folk kan hänga. Jag vill också att ungdomar ska kunna få hjälp att skapa sin egen fritid, till exempel genom att starta en förening eller arrangera egna aktiviteter. Jag har erfarenhet av arrangörskap och föreningar, och jag tror jag kan coacha/inspirera dig och dina vänner till en meningsfull fritid.

Vi kan börja med en fika, eller varför inte en FIFA-match? =)

På min egen fritid gillar jag att cykla, spela musik, trummor och gitarr, CS:GO, brädspel, Magic The Gathering, bada, chilla och göra alla möjliga saker ute i naturen – vandra, tälta, fiska, paddla och så vidare! Jag tycker också det är roligt att lära mig nya saker.

Vad kan du lära mig?

David Johnsson

David Johnsson, Fritidsledare

E-post: david.johnsson@almhult.se

Hej, jag heter David. Jag bor i Visseltofta med min fru och två barn, hästar och båt. Mitt största intresse är fiske, speciellt gös och aborre. Jag är utbildad till socialpedagog och har tidigare arbetat på HVB-hem. Jag har också spelat fotboll och varit fotbollstränare i några år.

Mishaal Saroo

Mishaal Saroo, Fritidsledare

E-post: mishaal.saroo@almhult.se

Hej, jag heter Mishaal och arbetar på ett vikarieat på Fenix och Freja.

Sven Appelgren

Sven Appelgren, FritidsledareTill toppen