Hoppa direkt till innehållet

Jobba i Älmhults kommun

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling.

I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Att arbeta i Älmhults kommun innebär att du inom något av våra många olika arbetsområden, får möjlighet att göra skillnad varje dag.

Hos oss arbetar 1 600 medarbetare med uppdraget att underlätta vardagen för våra 17 500 invånare. Vi är en liten men internationellt präglad kommun i stark tillväxt. Som anställd hos oss får du en trygg anställning, god gemenskap kollegor emellan och möjlighet att utvecklas i ett meningsfullt arbete. Nedan kan du läsa vad några av våra medarbetare tycker om att arbeta i Älmhults kommun.

Så tycker våra medarbetare

Vilket yrke passar dig?

Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) är arbetsgivarorganisationen för alla kommuner, landsting och regioner. På SKLs hemsida kan du genom att svara på ett antal frågor få reda på vilket yrke inom den offentliga sektorn som passar just dig. Där kan du även ta del av inspirerande information, som tar upp kärnvärdena med att arbeta inom välfärdssektorn.

SKL - Yrkestestet för Sveriges Viktigaste Jobblänk till annan webbplats

Vår värdegrund

Alla som är medarbetare på Älmhults kommun arbetar i medborgarnas tjänst. Vårt arbete ska bygga på och understödja demokrati, mänskliga rättigheter och rättssäkerhet samtidigt som vi ska erbjuda en effektiv och serviceinriktad verksamhet med ett tydligt medborgarperspektiv.

Vår värdegrund bygger på de tre grundpelarna:

  • Professionalism
  • Öppenhet
  • Engagemang

Värdegrunden är en viktig ledstjärna i vårt dagliga arbete och beskriver vilka värden vi på Älmhults kommun står för. Värdegrunden omfattar alla våra medarbetare och ska genomsyra hela vår verksamhet varje dag. Den beskriver hur vi ska vara och handla mot varandra och vår omvärld.