Påsklov Fenix

Här finns information och anmälan till Påsklovsaktiviteter med fritidsgården Fenix 2020

Anmälningsformuläret hittar du längst ner på sidan, eller HÄRlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Aktiviteter med Fenix Fritidsgård (årskurs 6-9)

  • Snapphanekamp i Bejstorp
  • Kanotpaddling i Helge Å
  • Gokart i Delary
  • Smålands Spelhall i Växjö
  • Fotbollsturnering i Älmhult

Detaljerad information om aktiviteterna (tryck här)

SNAPPHANEKAMP BEJSTORP

Dag: Måndag 6/4
Tid & Plats: Samling kl. 10:00 vid Linnéskolan. Vi åker minibussar till Bejstorp och återkommer ca 16:00
Beskrivning: Snapphanekampen i Bejstorp innefattar många prova-på-grenar. Det är exempelvis att åka Segway genom en hinderbana, skjuta paintballgevär, balansövningar och om vi har tid, även lite paddling i dammen. Vi kommer grilla och vi bjuder på maten!
Egen utrustning: Kläder efter väder (vi kommer vara mycket utomhus!)

KANOTPADDLING

Dag: Tisdag 7/4
Tid: 09.00-16.00
Plats: Samling Linnéskolan kl. 09.00 för gemensam avfärd till Bråthult. Beskrivning: Vi ska paddla Bråthult-Möllekulla via Helge Å. I Bråthult har vi en säkerhetsgenomgång innan vi börjar paddla. Sträckan för dagen är Bråthult-Möllekulla vilket är ca 6 km lång paddling vilket är lagom för nybörjare som kanske paddlat någon gång förut. Vi beräknar vara framme i Möllekulla runt 15.00 där en varm brasa väntar på oss. Vi bjuder på frallor och varm dryck under dagen.

GOKART DELARY

Dag: Onsdag 8/4
Tid: 10.00-14.00
Plats: Samling kl 10:30 vid Linnéskolan. Vi åker minibussar till Delary och förväntas vara tillbaka i Älmhult kl 14:00.
Beskrivning: Karting är en bilsportlänk till annan webbplats som körs på en asfaltbana, med en liten snabb specialbyggd bil kallad gokart. Vi kommer att tävla i ett Grand Prix vilket innebär flera deltävlingar med totalt 40-50 varv. Det är lika varmt/kallt i gokarthallen som ute så klä er varmt och bekvämt. Förbered er på en garanterad fartupplevelse. Ingen mat ingår i aktiviteten men finns att köpa på plats.SMÅLANDS SPELHALL (ARKADHALL)

Dag: Onsdag 8/4
Tid & Plats: Samling 15.00 Linnéskolan, åter vid 19.00
Beskrivning: Vi åker till Smålands Spelhall i Växjö för att spela mängder med olika arkadspel: Flipper, racingspel, dansmaskiner, street fighter och mycket mer! Se till att äta innan eller ta med dig matsäck!

FOTBOLLSTURNERING

Dag: Torsdag 9/4
Plats: Linnéhallen
Beskrivning: Flera ungdomar som har deltagit vid fotbollskvällarna har uttryckt önskemål om att vi fritidsledare ska arrangera en turnering, och här kommer den! Turneringen spelas i lag om fem spelare (inkl en målvakt) och upp till två avbytare. Spelare ska gå i åk 6-9. Både killar och tjejer är så klart välkomna att delta men spelar på samma villkor. Matchtid 7,5 x 2 minuter.

Här nedanför anmäler du dig till Fenix påsklovsaktiviteter: